Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Kruippakjebulldozer voor verkoop
Van goede kwaliteit Kruippakjebulldozer voor verkoop
Het wijden leidt tot Waarde. Dank voor de het duurzame steunen en begeleiding van KUDAT. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— MAXWELL MACHINES

Dank voor de suggestie van KUDAT voor ons project, kochten wij alle machines, werken hun machines goed in onze werkplaatsen, dank!

—— GOODER-PROJECTbouw

De machines van KUDAT zijn werkelijk betrouwbaar, is hun dienst beschikbaar en op tijd altijd, dankt!

—— REALAR-BOUW

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd.
De poort van de Onze Bureaubouw De onze bureaubouw Onze Workshop buiten Onze Workshop van de Wiellader De poort van Ons Bureau

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : KUDAT XCMG
Aantal werknemers : 500~600
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 80% - 90%

Sinds 1990, hebben de Industrie van Wuhan Kudat & Handelsco., Ltd techniekmachines, Bouwmachines en landbouwmachinesmachines naar internationale markten uitgevoerd. Tevredenstellend verklaard en de impliciete klanten behoeften is altijd de nadruk van commercieel beleid van Kudat geweest. Als futherstap om klanten tevreden te stellen en hen vertrouwen in onze kwaliteit en productiemogelijkheden te geven, heeft Kudat ISO-9001:2000, het internationale kwaliteitsbewakingssysteem goedgekeurd. En sommige van onze producten hebben ook de certificatie van Ce en EPA-overgegaan.

Met een rijke inventaris van talrijke producten en enorme sourcing mogelijkheden (meer dan 60 beroemde vervaardiging) richt me op de behoeften van zijn klanten. Behalve overvloedig van producten, wij ook opstellingsfabriek om relatieve machinesproducten te bestuderen en te produceren.

Van basis tot bovenkant, neemt Kudat een uniek standpunt in de wereldmarkt van machinesproducten die in combinatie van productie en handel is. Met meer dan 20 jaar ervarings in de uitvoer van machinesproducten, heeft Kudat reputatie en vertrouwen als betrouwbare Chinaese-Leverancier bereikt. Krachtens toegewijd beheer en specifieke emplyees, heeft Kudat erkenning van de regering van China als uitstekende exporteur bereikt.

Contactgegevens
Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Kane Chu

Tel.: 86-27-87747620

Fax: 86-27-87747760

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)