Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Kruippakjebulldozer voor verkoop
Van goede kwaliteit Kruippakjebulldozer voor verkoop
Het wijden leidt tot Waarde. Dank voor de het duurzame steunen en begeleiding van KUDAT. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— MAXWELL MACHINES

Dank voor de suggestie van KUDAT voor ons project, kochten wij alle machines, werken hun machines goed in onze werkplaatsen, dank!

—— GOODER-PROJECTbouw

De machines van KUDAT zijn werkelijk betrouwbaar, is hun dienst beschikbaar en op tijd altijd, dankt!

—— REALAR-BOUW

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd. Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd.
Onze de Bureaubouw Poort
Wiellader het Assembleren Workshop
Materiële Scherpe Workshop
Materiële Scherpe Workshop
HDD-Machineworkshop

Onze de Bureaubouw Poort

Wiellader het Assembleren Workshop

Materiële Scherpe Workshop

Materiële Scherpe Workshop

HDD-Machineworkshop

 • lopende band

  KUDAT is één van leverancier hoogste-Drie met volledige automatische productielijn. Maandelijkse productiecapaciteit van 50000 vierkante meters. Alle grondstoffen zijn in goede kwaliteit, met uitgevoerde norm.

   

  Het materiaal steunt:

   

  KUDAT heeft het geavanceerde en nauwkeurige productiemateriaal, zoals Automatisch Oppervlakte Opgezet Apparaat, Automatische Brede-Machine, Terugvloeiings Solderende Machine, Golf Solderende Machine, Module het Verouderen Zaal, Automatische lamp-Opnemende Machine, Automatisch Dichtingsproductinstrument en Automatische Radiale Loodsnijder enz.


  Ook zijn wij uitgerust met sommige betrouwbaarheid het testen machines, zoals Programmeerbare Constante Temperatuur, Photometric Colorimetrisch Elektrisch Meetapparaat, Elektrische het Verwarmen lucht-Blazende Droger, Helderheidscolorimeter. om de stabiliteit van de producten te verhogen, heeft KUDAT ook het materiaal zoals Programmeerbare Zoute Nevel het Testen Machine, de Trillingslijst van het Simulatievervoer, Doorwekende het Testen Machine, de testreeks van de Grondweerstand, hallo-Pottenmeetapparaat en Lekkage huidig meetapparaat enz. ertoe gebracht dat zowel de gehele machines als componenten in de stabiele status heeft verzekerd.

 • OEM / ODM

  KUDAT heeft productiebeheer en machinesr&d technologie vooruitgegaan en ook aan technische innovaties allerlei de machinesoem/odm diensten blijven verlenen.

 • R & D

  KUDAT heeft een professioneel R&D-team met meer dan 20 jaar ervarings op het gebied van techniekmachiery om volledige, betrouwbare enginerring machinesoplossingen te verstrekken.

Contactgegevens
Wuhan Kudat Industry & Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Kane Chu

Tel.: 86-27-87747620

Fax: 86-27-87747760

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)